Stilling: Evisdom > skjønnhet >

Hva er Cocoa Butter?

Kakaosmør er det naturlige fettet hentet fra kakao bønne. Også kjent som olje Theobroma er kakao smør litt gulaktig i farge, og mens det er hentet fra sjokolade, den har en mild smak og bare en svak sjokolade lukt. Den er spiselig og brukes på å lage hvit sjokolade og visse Confections, men har mange bruksområder utenfor kjøkkenet.

Det mest ønskelige kvaliteten kakao, smør er dens stabilitet som et fett inneholder naturlige antioksidanter som også bevare det godt . Kakaosmør har et smeltepunkt like under gjennomsnittet kroppstemperatur, som er det forårsaker sjokolade å holde fast ved romtemperatur, men smelter i munnen. Det gir en myk tekstur til mange Confections inneholder sjokolade og blir ofte brukt av kulinariske eksperter i bakervarer kapasitet.

Kakaosmør brukes også i kosmetikk og farmasøytiske produkter. I den farmasøytiske industrien, kakao smør brukes i skapelsen av stikkpiller og oral medisin i kapsel form. Det har evnen til å beholde en støpt form mens inneholder vanlig brukte legemidler kjemikalier uten ustabil reaksjoner. Bruken av kakao smør som en inaktiv ingrediens i kapsler og stikkpiller er like ønskelig fordi det er trygt.

Kakaosmør finnes ofte som tilsetning til kosmetikk, sjampo og såpe, men det er også en naturlig bløtgjøringsmiddel gjør det ideelt for lotions og lip balms. Den fuktighetsgivende egenskaper kakao, smør er ofte anbefalt for forebygging av strekkmerker hos gravide kvinner, behandling av chapped hud og lepper, og som daglig fuktighetskrem for å unngå tørr, kløende hud. Det faktum at er et naturlig konserveringsmiddel og har en svakt behagelig aroma videre gir fordeler til kosmetisk bruk.

Selv om mange tror at Kakaosmør har muligheten til å redusere eller redusere utseendet på arr, dette er en teori som er enda uprøvd. Det gjør imidlertid fremme elastisitet i huden, og skal hjelpe til med helbredelsen av chapped huden hvis den brukes regelmessig. Kakaosmør blir ofte feilaktig brukt av folk til å fremskynde en solbrun og mens det vil forsterke en naturlig brunfarge, den ikke har et sun protection factor (SPF). For å forhindre de skadelige effektene av solen, bruk en solkrem med solfaktor på minst 15 som inneholder kakaosmør.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------