Stilling: Evisdom > familie >

Hva er en Saltbox House?

En saltbox hus er en type ramme hus som utmerker seg ved å ha to historier i fronten, og en historie i ryggen. Dette arkitektoniske stilen oppstod i New England rundt 1630, og saltbox boliger ble bygget godt gjennom på midten av 1800-tallet. I dag, New England huseiere noen ganger restaurere gamle saltbox hus å bo i, og flere er også vedlikeholdes av USA Park Service, for besøkende som ønsker å se hvordan livet i Colonial New England var.

Flere egenskaper kan brukes til å definere en saltbox hus, i tillegg til den ujevne tilrettelegging av historier. Saltbox husene er flate i fronten, satt med en sentral pipe torg i midten av taklinje. Taket er asymmetrisk, med en kort, bratt tak i front, og en mye lengre, skråtak i ryggen som passer den ene historien forlengelse av hjemmet. Saltboxes er også tradisjonelt laget med tre rammer, og de er ofte dekket av clapboard Fasader.

Navnet på denne stilen i arkitekturen til refererer til containere som salt ble en gang holdt. Salt var en gang en svært verdifull handelsvare, og det var omhyggelig lagret i containere som ofte så mye som miniatyr versjoner av et saltbox hus.

Utformingen av et saltbox huset er ganske stiv, med få avvik fra de grunnleggende form. Rommene i den øverste historien er preget av å ha bratt skråtak, takket være tonehøyden på taket, og i noen tilfeller en delvis loftet kan bygges inn i annen etasje for å lagringsplass. Vanligvis er vinduer arrangert symmetrisk, med de to sidene av hjem som ser ut som speilbilder av hver, mens forsiden av hjemme har flere store vinduer jevnt fordelt for å skape et harmonisk utseende. På baksiden av huset, vinduene tendens til å være mindre.

Opprinnelsen til saltbox huset er antatt å være relatert til skatteregler om private hjem. Skattesatsen for enkelt historie boliger var annerledes enn det som for to etasjers hus, har så legenden det at folk begynte å bygge saltbox hjem å komme seg rundt skatten. Det er også mulig at dette designet oppsto da folk begynte å legge lene-tos på baksiden av sine to etasjers hjem for å forstørre dem, og disse lene-tos gradvis kom til å bli integrert i utformingen av nye boliger.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------